8 Ieteikumi, kā uzturēt mīlošas attiecības svētku laikā

Svētku sezona ir laiks, kad priecāties, būt pateicīgiem un baudīt tuvību ar sev īpašajiem cilvēkiem. Un, lai arī šis ir īpašs un aizraujošs laiks attiecībās, tas nav noslēpums, ka tieši svētku laikā mēs mēdzam strīdēties - gan par mazākām, gan lielākām lietām. 

Bet satraukumam nav pamata - balstoties uz mūsu pašu un attiecību ekspertu pieredzes, šeit atradīsi 8 vienkāršus ieteikumus, kas palīdzēs svētku sezonu pavadīt priecājoties un iekvēlinot Jūsu attiecības! Apskatiet šos padomus un esat droši, ka Jauno Gadu pavadīsiet laimīgi, priecīgi un mīloši!

8 Ieteikumi, kā uzturēt mīlošas attiecības svētku laikā


1. Iekvēliniet savu guļamistabu

Viena no acīmredzamākajām un labākajām lietām, ko varat darīt, lai iekvēlinātu savas attiecības, ir uzturēt seksualitāti un ik pa laikam izmēģināt ko jaunu vai atsvaidzināt kādu sen nedarītu, pikantu aktivitāti. Šajā svētku laikā mēģiniet katru dienu - spontāni vai ieplānoti - rast intīmu kopābūšānas brīdi, lai gan Jūs, gan Jūsu partneris jūtaties mīlēti. Tas ne tikai stiprinās Jūsu attiecības, bet arī atgādinās, ka šis cilvēks Jūs mīl tik pat ļoti, cik Jūs viņu!

Lai palīdzētu šo ieteikumu īstenot, lieliski nāks talkā mūsu Pikantās Pāru spēles - katrā no tām atradīsiet 50 tematiskas aktivitātes, kas pielāgotas dažādiem pāriem - no maigi siltām līdz pavisam pikantām!

Pikantas spēle pāriem

2. Esiet iejūtīgi pret apkārtējiem

Svētku laiks ir pilns ar dažādiem pienākumiem un darbiem, kas ir saistīti ar to, ka Jums jāpavada laiks kopā ar radiniekiem, draugiem, kolēģiem, kuriem nereti mēdz būt atšķirīgi viedokļi un uzskati - izmantojiet šo laiku, lai uzklausītu viens otru nevis cīnītos par savu taisnību. Ja esat devušies ciemos, tad izvērtējiet, kā varat būt labi viesi un izrādiet cieņu.

Atnesiet groziņu ar gardumiem un dzērieniem, ievērojiet tradīcijas, sameklējiet kādu jauku dāvanu un labi pavadiet laiku!

Pēc viesībām redzēsiet, kā Jūs abi ar partneri dosieties mājās priecīgi, gandarīti un ar jaunām atmiņām, par ko vēlāk parunāt!


3. Atlieciet laiku viens otram

Neskatoties, cik aizņemti Jūs esat, atrodiet laiku, ko pavadīt kopā un nedalīti veltīt otram. Kaut vai reizi nedēļā aizejiet kopā vakariņās (vai kopīgi pagatavojiet tās), vai aizejiet pastaigā uz parku, vai vienkārši pie dzēriena glāzes draudzīgi parunājiet. Ikdienas rutīnā mēs mēdzam pievērsties otram tikai virspusīgi, tāpēc nedalīta uzmanība ir vienkāršs, bet efektīvs veids, kā saglabāt veselīgas attiecības. 

Ja kāda nopietna iemesla dēļ Jūs tomēr nevarat satikties dzīvē, tad to aizvietojiet ar ilgāku telefona zvanu! Un neazimirstiet uzrakstīt viens otram kādu jauku ziņu - pat ziņa ar vienkāršu "labrīt" vai "ko dari?" var padarīt otra dienu daudz labāku!

Vienkāršākiem vārdiem sakot - pavadiet laiku kopā! 

Kā uzturēt mīlošas attiecības svētku laikā

4. Atcerieties, kāpēc Jūs vēlaties svinēt svētkus kopā

Ziemassvētki ir svētki par tuvību, labestību un arī mīlestību, tāpēc, ja Jūs šajā laikā vairāk izjūtat stresu un nepatīkamu satraukumu no visa, kas ir jāpaspēj izdarīt, tad tas var radīt tieši pretēju efektu un radīt viscaur nepatīkamu sajūtu. Ja Jums ir grūtības rast prieka sajūtu svētkos, mēģiniet apsēsties ar partneri un kārtīgi izrunāties, lai pastāstītu savas izjūtas un atrastu veidus, kā abi varat padarīt svētku laiku viens otram patīkamāku!

Ja vēlaties kārtīgi un no sirds izrunāties, varat izmēģināt mūsu Sarunu spēles, kas paredzētas aizraujošām un nozīmīgām sarunām

Bet, ja Jūs labāk dodat fiziskām aktivitātēm, lai mazinātu stresu, tad varat apsvērt sevi izaicināt un šajā svētku laikā - katru dienu - nodarboties ar seksu. Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā uzturēt spēcīgas attiecības, ir izrādīt mīlestību un iekāri. Atgādiniet to gan sev, gan savam/-ai partnerim/-ei!


5. Atbalstiet viens otru

Svētku (un ne tikai) laikā mēdz uzrasties dažādas problēmas, tāpēc parādiet partnerim, ka Jūs viņu atbalstāt, un atcerieties, ka arī Jūs varat prasīt atbalstu no viņa/-as. 

Dažādu iemeslu dēļ nereti mēs mēdzam savas problēmas turēt pie sevis, kas rada nevajadzīgu stresu un abpusēju saspīlējumu, tāpēc lielisks padoms, kā no tā izvairīties, ir ik pa laikam otram uzdot jautājumu "Kā Tu jūties" vai "Ir kāda lieta, ar ko man Tev palīdzēt?". Kā arī atceries uzreiz nenākt klajā ar dažādiem ieteikumiem pirms esi noskaidrojis/-usi, kāda ir patiesā problēma. Pat, ja partneris reizēm ir ne savā ādā, centies uzklausīt, uzdot jautājumus un izprast situāciju - tā varēsiet ne tikai lieliski izvairīties no liekiem strīdiem, bet satuvināties vēl tuvāk!


6. Apsveriet pāru terapiju

Ja Jūsu attiecībās viss ir lieliski, tad droši izlaidiet šo punktu, bet, ja esat novērojuši, ka pēdējā laikā tuvība mazinās vai ir kādas grūtības komunikācijā, vai kā citādi jūtaties, ka kaut kas īsti nav kārtībā, tad apsveriet ideju doties pie kāda pāru terapeita. 

Veselīgās attiecībās abiem partneriem vajag justies tā, ka viņi var brīvi un bez nosodījuma izpaust savas emocijas un izrunāt jebkāda veida problēmas. Ja Jums ir nepieciešams, lai kāds Jums sniedz virzienu, kurā lūkoties, tad par šo ieteikumu ir vērts padomāt - tikai atcerieties, ka, lai kāds varētu Jums palīdzēt, Jums abiem ir jābūt atvērtiem šādai idejai.

Kā pavadīt svētkus kā pārim

7. Apsveriet kopīgi piedalīties kādā sociālā aktivitātē

Ja pašos svētkos Jūs nevēlaties vai nevarat kopīgi doties pie radiniekiem, bet vēlaties veltīt savu laiku kādam cēlākam mērķim, varat apdomāt kopīgi piedalīties sociālā aktivitātē. Ir dažādas iestādes, kas ļoti priecātos uzņemt brīvprātīgos, kas vēlētos svētku laikā palīdzēt tiem, kam šāda palīdzība ir nepieciešama. 

Palīdzot citiem, jūs kopīgi varēsiet izjust gandarījuma sajūtu, kas satuvinās Jūs vēl vairāk.


8. Esiet pateicīgi

Neskatoties uz visām grūtībām, strīdiem un pārbaudījumiem, kas svētku laikā mēdz notikt, centieties domāt tieši par to labo - par kopīgajiem mirkļiem, skaistajām atmiņām, smiekliem, sarunām, un atcerieties, ka Jūsu mīļotais cilvēks Jums ir blakus un Jūs viņam/-ai. 

Kopā un ar veselīgu komunikāciju Jūs varat atrast veidu, kā ne tikai izveidot, bet noturēt laimīgas attiecības ne tikai svētku laikā, bet vienmēr!

Padomi pāriem svētku laikā

Svētki ir kopā būšanas laiks, tāpēc ir svarīgi, lai Jūs šo laiku pavadāt skaisti, radot nozīmīgus un atmiņā paliekošus mirkļus, kā arī vienkārši izbaudiet laiku kopā viens ar otru. 

Mēs ceram, ka kāds no šiem 8 ieteikumiem palīdzēs Jums būt laimīgiem un uzturēt priecīgas attiecības ne tikai svētku laikā, bet arī pēc tam!

Ja ir kas tāds, ar ko varam palīdzēt - gaidīsim Jūsu ziņu! Kā arī apskatiet mūsu veikalu - varbūt tajā atradīsiet kādu jauku dāvanu priekš savas otrās pusītes vai kāda cita laimīgā pāra!

Joyful Couple novēl Priecīgus, jaukus un nedaudz pikantus svētkus!


6 komentāri


  • 33.01hsbcyy7scdgmr2ptnmb4etzt@mail5u.info

    voluptatem numquam quia consequatur ut rem enim iusto nulla rerum optio in. sunt asperiores tempore eveniet harum et magnam sint dolore reprehenderit illum voluptatem ducimus et itaque iste. magni exc


  • 32.01hsbcyy7scdgmr2ptnmb4etzt@mail5u.xyz

    in voluptatum sunt assumenda sequi et voluptas inventore voluptates. blanditiis qui culpa cumque vitae iste. omnis vitae commodi eum laborum quia ullam quod quisquam architecto inventore at esse optio


  • Hello World! https://helloworld.com?hs=5d4aeee94314110770b6c5c7c817bde4&

    i6ur9v


  • 🔥 Доброе утро,на ваши данные отправили билет на СТОЛОТО. Пройдите по ссылке далее > https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344c25bba4c3d308826/?hs=5d4aeee94314110770b6c5c7c817bde4& 🔥

    g0vra0


  • 😍 Заявка,на вашу почту выслали билет на лото. Перейдите на нашем сайте => https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e2c/?hs=5d4aeee94314110770b6c5c7c817bde4& 😍

    265nlk


Ierakstīt komentāru

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.