Dzīves Sarunas: Jautājumu Spēle Pāriem Stiprākām Attiecībām

Mēs visi esam nedaudz atšķirīgi - katrs ar savu dzīves pieredzi, vēlmēm, uzskatiem un viedokļiem. Un tādas arī ir mūsu attiecības - unikālas.

Ja ikkatrs ir unikāls, tad ir aktuāls jautājums - kā mēs varam izveidot stipras, ilgstošas attiecības? Atbilde iespējams ir vienkāršāka nekā sākumā varētu šķist - viss slēpjas komunikācijā.

Laba, atklāta komunikācija starp partneriem ir pamats jebkurām lieliskām attiecībām. Tikai uzdodot jautājumus un patiešām klausoties, mēs varam saprast viens otru un galu galā izveidot spēcīgu saikni.

Taču, kā nereti tas ir ar labām lietām, ne vienmēr tas ir tik vienkārši īstenojams. Bieži mēs nezinām, ko jautāt vai kā uzdot jautājumu, un citreiz mēs pat kaunamies pajautāt ko svarīgu.

Tieši šis ir iemesls, kāpēc mēs izveidojām Dzīves Sarunas - jautājumu spēli pāriem, kas vēlas izzināt viens otru un izveidot vēl dziļāku saikni.

Līdz ar ko, ja vēlaties uzzināt vairāk par sevi, savu otru pusīti un jūsu attiecībām, tad šis raksts varēs Jūs iepazīstināt, kā Dzīves Sarunas var palīdzēt to izdarīt.

Dzīves Sarunas: Jautājumu Spēle Pāriem Stiprākām Attiecībām


Kas ir “Dzīves Sarunas”?

Kā nosaukums vedina domāt, Dzīves Sarunas ir 100 jautājumu izlase pāriem par vērtībām, viedokļiem, uzskatiem un dzīvi kopumā. Dzīves Sarunas ir izveidotas ar mērķi palīdzēt pāriem labāk izprast vienam otru, to darot drošā un jautrā veidā.

Spēlē atradīsiet 100 kartītes ar jautājumiem, kas sadalītas 7 tuvību raisošās kategorijās (kategorijas varat redzēt zemāk). Spēle ietver daudz un dažādas ar attiecībām saistītas tēmas, piemēram, jautājumi par naudu, bērniem, nākotnes plāniem, filozofiju, kā arī daudzas citas intimitāti raisošas tēmas.

Pāris smaida un flirtē, sēžot dīvānā

Dzīves Sarunu Kategorijas

Dzīves Sarunas ietver 100 jautājumus, kas sadalīti 7 kategorijās:  

  • 10x Jautājumi par “Naudu
  • 10x Jautājumi par “Veselību” 
  • 10x Jautājumi par “Darbu”  
  • 10x Jautājumi par “Atpūtu” 
  • 20x Jautājumi par “Filozofiju” 
  • 20x Jautājumi par “Attiecībām” 
  • 20x "Neērti Jautājumi

Dažu jautājumu piemērus varat redzēt Dzīves Sarunu lapā

Kāpēc nepieciešamas šādas sarunas?

Godīgas, empātiskas un patiesas sarunas ir jebkuru spēcīgu attiecību pamatakmens. 

Izsakoties citiem vārdiem, ja Jūs neizzināt savu otro pusīti, un nezināt viņa/-as uzskatus, kā Jūs varat uzticēties viens otram? Un, ja nezināt otra hobijus un vēlmes, kā varat viņu iepriecināt? Ja nezināt viņa/-as vajadzības, tad kā varat izprast otra rīcību?

Tāpēc, vienalga vai esat nesen iepazinušies vai jau gadiem precējušies, ir svarīgi uzzināt jaunas lietas vienam par otru (un arī par sevi). Pretējā gadījumā riskējat ar liekiem pārpratumiem vai pat atsvešināšanos jūsu starpā.

pāris saskārušies ar galvām smaida un ir tuvi

Kā spēlēt Dzīves Sarunas?

Dzīves Sarunas tika izveidotas ne tikai lai izveidotu stiprākas attiecības, bet arī lai tās spēlēšanu varat baudīt vienkāršā, saprotamā veidā.

Līdz ar ko spēles gaita ir gandrīz vai pašsaprotama:   

  1. Paņemiet kartītes un sadaliet tās pa kategorijām. 
  2. Jūs abi izvelciet pa kartītei no vienas un tās pašas kategorijas. 
  3. Katrs atbildiet uz savu jautājumu (vai arī pēc kārtas atbildiet uz abiem jautājumiem). 
  4. Ieklausieties viens otra atbildēs. 
  5. Turpiniet spēli un satuvinieties!

Vēlaties sasniegt vēl lielāku tuvību?

Esam noskaidrojuši, ka laba komunikācija ir pamats stiprām attiecībām, bet kas atšķir labu komunikāciju no lieliskas, un kā varat to sasniegt?

Patiesas tuvības pamatā ir klausīšanās, intimitāte (intimacy), spēja būt atklātam gan pret savu partneri.

Un vēl svarīgāk - ja vēlaties viens otru izprast un padarīt attiecības stipras, tad jums ir jābūt gataviem dzirdēt patiesības, kas, iespējams, ir neērtas un viedokļus, kam nepiekrītat.

Taču attiecības ir savienība starp diviem atšķirīgiem cilvēkiem, kuri ir nolēmuši augt un kļūt par labākiem cilvēkiem kopā, un tas nozīmē, ka reizēm nāksies saskarties ar dažādiem viedokļiem, un nonākt pie kāda kompromisa.

pāris skatās viens uz otru, smaida un sarunājas

Daži padomi tuvākām sarunām

Esam jums sagatavojuši dažus vienkāršus ieteikumus, lai Dzīves Sarunu spēlēšanu padarītu labāku un intīmāku.   

  1. Lai patiesi satuvinātos, jums ir jābūt gataviem būt atklātiem, klausīties un vienkārši būt tajā mirklī, tāpēc pirms sākat spēli, esat droši, ka abi no jums ir gatavi šādām sarunām. Ja nē - tad pārceliet to uz citu reizi. 
  2. Uz spēles laiku dienas plānā atlieciet 1-2 stundas, kad abi varat būt netraucēti. Citādi ir grūti uzturēt sarunu, ja fonā nemitīgi kas traucē. 
  3. Atmosfērai ir nozīme, tāpēc ir vērts padomāt par fona mūziku, uzkodām, dzērieniem un citām lietām, kas ir tuvs jūsu ērtības pakāpei.

Kāpēc spēlēt Dzīves Sarunas, un vai tās ir priekš Jums?

Dzīves Sarunas palīdz uzlabot attiecību būtiskāko sastāvdaļu - komunikāciju. Tādēļ tieši Dzīves Sarunas mēs uzskatām par universālāko no mūsu attiecību spēlēm, līdz ar ko varam teikt, ka tās ir paredzētas jebkāda veida pāriem.

Vai esat attiecībās jau ilgu laiku, vai tikai nesen iepazināties, Dzīves Sarunas var palīdzēt izzināt vienam otra vēlmes, vajadzības, viedokļus, kā arī palīdzēt izrunāt nākotnes plānus un nopietnas attiecību tēmas. 

Dzīves Sarunas var būt nepiemērotas pāriem, kas uzskata, ka viens par otru zina visu, un vairs nav nekā jauna, ko uzzināt. Taču varam teikt, ka tikai retos gadījumos pāris zina visu viens par otru.

Kā arī, ja jūs vairāk interesē pikantākas sarunas, tad ir vērts ielūkoties mūsu otrā sarunu spēle - Nerātnās Sarunas. Šī spēle koncentrējas uz sarunām par fantāzijām, iekārēm un vienkārši par un ap seksu.

Dzīves Sarunas - spēle pāriem ar 100 jautājumiem par dzīvi, vērtībām un attiecībām

Noslēgumā

Paldies, ka izlasījāt šo rakstu! Ja to lasot, Jums Dzīves Sarunas šķita interesantas, tad varat apskatīt vairāk informāciju un tās iegādāties šeit. 

 --- 

Joyful Couple ir Latvijā radīts zīmols, kas veido spēles un saturu pāriem stiprām, mīlošām un aizraujošām attiecībām. 


Ja Tev patika šis raksts, iesakām aplūkot citus attiecību ieteikumus šeit, vai sameklē kādu jauku dāvanu pāriem šeit

Iekvēlināsim Attiecības!


Ierakstīt komentāru

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.