10 iemesli kāpēc svinēt Valentīndienu ar savu otro pusīti

Sajūtas un mīlestība Valentīndienā ir mums visapkārt, tad kādēļ gan, lai to nesvinētu? Valentīndiena ir lieliska iespēja, lai parādītu otrai pusītei, cik daudz viņš/-a Tev nozīmē.

Ir ļoti daudz iemeslu, lai pavadītu laiku kopā ar savu partneri – no veco mirkļu izdzīvošanas no jauna, līdz jaunu atmiņu un sajūtu pieredzēšanai. Un Valentīndiena ir zināma kā visu mīlētāju diena, tāpēc ja ir kāda diena gadā, kad var izrādīt mīlestību, tā ir tieši šī diena! Tāpēc mēs nolēmām veikt nelielu izpēti, lai noskaidrotu 10 iemeslus, kāpēc Valentīndienas svinēšana palīdz uzlabot un padarīt stiprākas attiecības. 

Protams, mīlestība, cieņa un iekāre ir jāizrāda ne tikai Valentīndienā, tāpēc droši atgādini sev šos iemeslus arī ierastā dienā.

10 iemesli kāpēc svinēt Valentīndienu ar savu partneri


1. Jūs kvalitatīvi pavadīsiet laiku kopā

Šis ir viens no galvenajiem iemesliem svinēt Valentīndienu ar savu mīļoto! Tikai pavadot laiku kopā, mēs spējam kļūt tuvāki un iemīlēt vēl vairāk. Tam pievienojiet jauki izplānotu vakaru – kaut tā ir pastaiga, randiņš restorānā vai kas glaunāks – tas būs pamats lieliskam garastāvoklim un brīnišķīgām atmiņām.


2. Lai atcerētos, kāpēc viens otrā iemīlējāties

Varbūt attiecības šobrīd nav tik aizraujošas kā tās bija? Tad Valentīndiena ir lieliska iespēja romantiskā gaisotnē kopā veltītu laiku sarunām un gremdēties kopīgajās atmiņās. Varat uzzināt jaunus veidus, kā varat viens otru iekarsēt un atgādināt, kāpēc esat viens ar otru kopā. 

Neliela sagatavošanās, patīkama atmosfēra – un vakars var iegriezties elpu aizraujošā virzienā.


3. Lai satuvinātos un izrādītu pieķeršanos

Par laimi mūsdienās izrādīt pieķeršanos un runāt par savām emocijām vairs nav tabu, bet arī šodien ne katrs pāris spēj būt pilnībā atklāts ar partneri par savām sajūtām un emocijām. Tāpēc Valentīndienu var izmantot kā iemeslu, lai to izdarītu.

Ieminies savai otrai pusītei, ka vēlies pavadīt jauku vakaru kopā, sagatavo uzkodas, kādu iecienīto dzērienu un ļaujieties nozīmīgām un intīmām sarunām vienam ar otru.

Nepieciešamas idejas, par ko runāt? Aplūko mūsu Sarunu Spēles pāriem

Nerātnās Sarunas

4. Lai izdzīvotu “vecos labos laikus”

Vienalga, vai tikko esat uzsākuši attiecības vai esat jau 20 gadus precēts pāris, katram pārim ir kopīgas atmiņas, ko atcerēties. Izdzīvojiet Jūsu vecās (vai nesenās) priecīgās atmiņas, kas ir veidojušas jūsu attiecības. 

Varbūt jums bija brīnišķīgi Ziemassvētki kopā, vai atcerieties to aizraujošo ceļojumu, vai vienkārši atcerieties TO vienu lietu, kas lika jums smieties, paliekot bez elpas. Izdzīvojiet tos mirkļus un atcerieties, cik laimīgi bijāt, un atgādiniet, cik svarīgi esat viens otram.


5. Lai svinētu mīlestību, kas ir starp jums

Protams, ka šo jūs varat darīt katru dienu, bet nereti ikdienas steigā mēs piemirstam pateikt pat tik vienkāršas lietas, kā „Es Tevi mīlu“ un „Tu man esi svarīgs/-a“, tāpēc izmantojiet Valentīndienu kā atgādinājumu pašam mīlēt, cienīt un novērtēt savu otro pusīti. Tā ir vienkārša, bet nozīmīga lieta, ko darīt dienā, kas simbolizē mīlestību. 

Viena no jaukākajām lietām, ko varat izdarīt, ir pateikt otram, cik daudz viņš/-a Tev nozīmē. Izrādot novērtējumu, mēs liekam otram justies mīlētam un svarīgam. Piemēram „Kopš Tu ienāci manā dzīvē, viss kļuva daudz labāks. Es zinu, ka varu uz Tevi paļauties, kad tas ir nepieciešams, un tas padara mani laimīgu“. Divi īsi teikumi, bet tik spēcīga nozīme, vai ne?



6. Lieliska iespēja, lai veiktu kopīgus plānus

Vēlaties saplānot kopīgu izbraucienu, bet nav sanācis laika, lai to izdarītu? Valentīndiena var būt kā iemesls, lai izrautos no ikdienas darbiem un kopīgi izplānotu kādu aizraujošu aktivitāti – ko tuvākā vai tālākā nākotnē kopā īstenot. Tas var būt neliels izbrauciens vai pirkums, kā arī varat izsapņot ko lielāku, piemēram, vairāku nedēļu ceļojumu.

Valentīndienas raksts

7. Lai izmēģinātu jaunus restorānus vai ēdienus

Ja mēs runājam par Valentīndienas aktivitātēm, tad viena no populārākajām, ir došanās uz kādu restorānu romantiskā randiņā. Tā kā šī ir īpašāka diena, tad kāpēc lai nedotos uz kādu jaunu restorānu un nogaršotu kādu vēl nebaudītu ēdienu? 

Protams, ka nav obligāti jādodas uz restorānu – ļoti romantiski ir arī pagatavot kādu eksotisku ēdienu pašu mājās – to pagatavojot jums abiem kopā. Un pēc garšīgām vakariņām varat vakaru turpināt ar ko pikantāku 😉


8. Karstu un pikantu mirkļu radīšanai!

Jā, Valentīndiena ir mīlētāju un romantikas diena, bet tas neizslēdz iekāri un kaisli… tāpēc neaizmirstiet vakaru noslēgt pikantā gaisotnē. Izmantojiet šo dienu, lai ļautos mīlas priekiem – varbūt ir kas tāds, ko jau sen vēlējāties ar partneri izmēģināt? Tad Valentīndiena (īpaši, ja tā iesākta ar romantiskiem pārsteigumiem) ir lieliska izdevība, lai ļautos tuvībai un kaislei! 

Ir laiks uzvilkt to seksīgo tērpu vai apakšveļu, un ļaut ķermeņiem runāt jūsu vietā! Esiet kreatīvi un nesteidzieties – jums ir visa nakts priekšā. Ir simtiem veidu, kā atbrīvoties un ļauties viens otra apskāvieniem Valentīndienā. 

Pikanto prieku iedvesmai, ieskaties mūsu seksīgo spēļu pāriem kolekcijā

Seksīgas spēles pāriem

9. Ne bez iemesla to sauc par Visu Mīlētāju Dienu

Kā jau pēc virsraksta var spriest, Valentīndiena pati par sevi ir domāta, lai izrādītu mīlestību un pavadītu laiku kopā, tāpēc, ja jānosauc tikai viens iemesls šīs dienas svinēšanai – tas ir tieši tāpēc, lai izrādītu mīlestību, un iepriecinātu viens otru. 


10. Pats svarīgākais – lai padarītu jūsu attiecības stiprākas

Laika pavadīšana kopā, jaunu atmiņu veidošana, nozīmīgas sarunas, kopīgi smiekli – tas viss gluži vienkārši padarīs jūsu attiecības stiprākas un satuvinās jūs vēl tuvāk. Un tas ir katru attiecību mērķis – satuvināties, mīlēt vienam otru un to darot, labi pavadīt laiku. Izmantojiet šo burvīgo dienu, lai kļūtu par labāku, stiprāku un mīlošāku pāri.

Kāpēc Valentīndiena ir jāsvin

Tad nav ko lieki tērēt laiku – sviniet Valentīndienu kopā ar savu mīļoto cilvēku, un kas zina – tas var aizvest līdz elpu aizraujošam pārsteigumam vakara garumā. Bet kā pats minimums jūs noteikti lieliski pavadīsiet laiku kopā. Jebkurā gadījumā, atcerieties, ka šī diena ir par mīlestību un otra novērtēšanu – un to mēs jums no sirds novēlām!

Varbūt ir kāds iemesls, ko mēs piemirsām? Ja tā, tad droši ieraksti savu svarīgāko iemeslu, kāpēc svinēt Valentīndienu komentāru sadaļā (zem raksta).

Ja Tev patika šis raksts, iesakām aplūkot citus attiecību ieteikumus šeit, vai sameklē kādu jauku dāvanu pāriem šeit

Iekvēlināsim Attiecības!


2 komentāri


  • ikavoiqozue

    ] Ujigarer dfx.nlgk.joyful-couple.lv.aow.jb http://slkjfdf.net/


  • iyonamikuwo

    ] Eropanico bgy.jtvp.joyful-couple.lv.ssz.ht http://slkjfdf.net/


Ierakstīt komentāru

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.